پنج نکته ساده درباره درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 1404
پنج نکته ساده درباره درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 1404
Blog Article
هر کسب و کاری برای دریافت مجوز نیاز به یک سری مدارک اولیه و مدارک ثانویه دارد.
جامعه رسمی حسابداران با تعداد کل درخواستی ۵۸۱ و صدور ۲۱۳ مجوز و رد و انصراف و ابطال ۳۶۸ مجوز بهترین روند صدور را از سوی درگاه صدور ملی مجوزها داشته است.
بعضی مجوزها مانند پروانه کسب، مجوز مشاغل خانگی یا خانه مسافر، تک مرحله ای هستند یعنی با یک درخواست، مجوز صادر می شود اما بسیاری از مجوزها چندمرحلهای هستند یعنی برای گرفتن مجوز کسب وکار باید چند مجوز دیگر گرفت. مثلا برای کسب و کار تولید کارگاهی صنایع دستی کاغذی باید دو مجوز تاسیس و فعالیت کارگاهی گرفت.
شما در حال مطالعه نسخه آزمایشی وبسایت ماهنامه پیوست هستید.
سامانه ملی مجوزها از طریق ارسال پیامکهای اطلاعرسانی، متقاضیان را در جریان تمامی مراحل ثبت درخواست تا صدور مجوز قرار میدهد. این پیامکها حاوی اطلاعات مهمی هستند که میتوانند بر سرعت و موفقیت فرآیند دریافت مجوز تأثیر بگذارند.
کاهش فساد اداری: با الکترونیکی شدن فرآیند صدور مجوز، زمینه برای فساد اداری تا حد زیادی کاهش مییابد.
ثنا، مخفف ثبتنام الکترونیکی است و سامانه ثنا، درگاهی برای ارائه خدمات قضایی به متقاضیان است. این سامانه در سال ۱۳۹۵، به منظور تسهیل روند رسیدگی به دادخواستها و شکواییهها توسط قوه قضاییه راهاندازی شده است. اولین قدم برای اقامه یک دعوی، ثبت شکایت یا دادخواست...
شهرداریها نیز عملکرد چشمگیری در سامانه ملی مجوزها نداشتهاند. طبق آمار، تنها کلانشهرها به سامانه متصل شدهاند و هنوز اتصال سایر شهرداریهای کشور نهایی نشده است.
درگاه ملی مجوزها یک منبع ارزشمند برای صاحبان مشاغل است که دسترسی آمار درخواست های درگاه ملی مجوزها سریع و آسان به اطلاعات مهم در مورد صدور مجوزها را فراهم میکند. این درگاه با دو هدف کار خود را آغاز کرده است، شفافسازی مراحل صدور مجوز و طی کردن یک مسیر آسان برای دریافت مجوز.
همراه اول نخستین دوره مسابقه تحلیل بنیادی نماد «همراه» را برگزار میکند
مشاهده لیست درخواستها در صفحه مربوط به مجوز سردفتری، لیست درخواستهای ثبتشده شما نمایش داده میشود.
هرچه زودتر مجوزهای کاغذی تان را الکترونیکی کنید
چگونه از درگاه ملی صدور مجوز کسب و کار کشور و درگاه ملی خدمات دولت استفاده کنیم؟
بنابراین، استعلام بهصورت سیستمی انجام میشود، اما تأییدیه را متقاضی باید خودش دریافت کند.